Facund Puig recorda que l’alcalde de Gandia ha anunciat en reiterades ocasions que el servei de transport maritím estaria enllestit el 2 de juliol.

Gandia, 16 de juliol de 2012.- El regidor del Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís, Facund Puig ha preguntat avui per la posada en funcionament de la línia marítima de passatgers entre Gandia i Eivissa. “Ens trobem a l’equador de la campanya turística i no tenim notícies d’aquest servei que Torró ja va anunciar al mes de gener, durant l’edició de FITUR i  que el govern s’ha encarregat de recordar assegurant que estaria en marxa el 2 juliol”.

Compromís recorda que sempre ha estat a favor d’aquest servei, però lamenta la política d’aparador del govern del PP “que viu més dels anuncis als mitjans de comunicació, de crear expectatives falses. Malauradament, la segona campanya turística del PP a Gandia no passarà a la història per ser la més brillant”.

Puig recorda que dels 8 xiringuitos previstos, només hi ha 2 instal·lats i en construcció, “i que no sabem quan s’obriran. Per no parlar per la nefasta gestió dels contenidors soterrats…”.