El BLOC-Verds Compromís proposa la redacció d’un Codi de Bones Pràctiques Municipals

Al llarg de l’estiu hem observat com diversos departaments de l’Ajuntament de Gandia han mantingut pràctiques poc rigoroses en algunes de les activitats que han realitzat.

Diversos són els exemples d’eixes pràctiques: emissió de sorolls d’espectacles promoguts per l’Ajuntament que han provocat molèsties en el veïnat; col·locació de cartelleria d’espectacles municipals en llocs no autoritzats, contravenint l’ordenança municipal de convivència; autorització d’una connexió elèctrica d’un xalet privat a la xarxa d’enllumenat públic per a realitzar una gravació televisiva, col·locació de publicitat d’espectacles municipals en el parabrisa dels cotxes…

Amb estes actuacions, el Grup Municipal del BLOC-Verds Compromís a l’Ajuntament de Gandia considera que l’administració municipal no està oferint un bon exemple de civisme i de compliment de la legalitat establida per la legislació municipal.

Per això, hem presentat un prec per escrit per a ser incorporat al Ple que la Corporació Municipal celebrarà el mes de setembre en què proposem a l’equip de govern la redacció d’un Codi de Bones Pràctiques Municipals d’obligat compliment per part dels departaments de l’Ajuntament i de les empreses públiques municipals per tal d’evitar que actuacions com les referides puguen repetir-se en un futur.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *