Sol·liciten informació sobre la negativa de la policia autonòmica a que els nostres camions entren a la planta d’Elda.

FACUND PUIG: “Demanem al govern local que normalitze quan més prompte millor les relacions amb el Consorci i, en el cas que el Consorci gire el rebut, exigirem l’anul·lació i el retorn dels 77 euros que l’Ajuntament ja ha cobrat a la ciutadania”. 

Gandia, 04 d’octubre de 2012.-
El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha exigit hui la convocatòria extraordinària i urgent de la Junta de Portaveus, després de tindre coneixement, mitjançant els mitjans de comunicació, que la Policia Autonòmica va impedir anit que els camions de fem procedents de Gandia descarregaren a l’abocador d’Elda. Un fet que han qualificat de “crisi que pot tindre greus conseqüències per a la nostra ciutat”.

Facund Puig ha recordat que el seu grup ha manifestat en reiterades ocasions davant el Ple la necessitat que Gandia normalitze la relació amb el Consorci de Residus per tal d’evitar pagaments innecessaris a la ciutadania “i sempre se’ns ha respot que la situació està pràcticament resolta. Per això, davant l’evidència que l’alcalde no compleix amb la legalitat exigim explicacions”.

En aquest sentit, Compromís ha anunciat que demanarà, en el cas que el Consorci gire el rebut, l’anul·lació i el retorn dels 77 euros que l’Ajuntament de Gandia ja ha cobrat a la ciutadania.