Compromís presentarà al·legacions a la pujada d’impostos

Els econacionalistes estan consultant experts jurídics perquè la ciutadania puga presentar al·legacions en contra de la major pujada d’impostos de la història de Gandia. En breu, iniciaran una campanya al respecte.

Gandia, 26 d’octubre de 2012

Els regidors del Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques i Facund Puig  han anunciat hui que estudien a hores d’ara la fórmula més adequada per tal de presentar al·legacions a la pujada d’impostos aprovada ahir pel govern d’Arturo Torró. Dins de la campanya #aixòhopaguestu es pretén  facilitar a la ciutadania la possibilitat de presentar recursos contra l’augment de la pressió fiscal, que Compromís ha qualificat com a “autèntica barbaritat”:

a.- L’IBI del 21% (21% perquè consolida el 10% per a dos anys imposat pel Govern central i sobre eixe 10% li n’afegix un altre 10% per a sempre).

b.- L’impost de circulació de vehicles del 25%.

c.- De l’impost de circulació de ciclomotors i de motocicletes del 95%.

d.- El rebut del fem augmenta un 50%.

“Es tracta de la pujada d’impostos més brutal de la història recent de la nostra ciutat, en un context on el 36% de la classe mitjana ja no pot fer front a pagaments inesperats. Ens fa la impressió que eixe percentatge s’incrementarà a la ciutat de Gandia quan, a partir de l’1 de gener entren en vigor els increments dels preus de diversos impostos municipals que el govern popular de Gandia pretén aprovar”.

+ info.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *