Compromís qüestiona les xifres de matriculació a la UPG oferides pel govern

Facund Puig demana la convocatòria, estraordinària i urgent, de la Comissió d’Educació perquè la regidora aporte una comparativa de l’alumnat matriculat a cadascun dels cursos.

Gandia, 09 de novembre de 2012._ 

A Compromís no l’ixen els comptes. Segons asseguren des del Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís, basant-se en les seues informacions i les queixes de molts usuaris, les dades de l’alumnat matriculat al primer quatrimestre de la Universitat Popular de Gandia, fetes publiques per la responsable d’Educació, Marta Cháfer, “podrien estar per damunt de la realitat”.

És per aquesta raó que el regidor, Facund Puig ha exigit la convocatòria extraordinària i urgent de la Comissió d’Educació per tal que la responsable del departament aporte una comparativa del nombre de persones matriculat en cadascun dels cursos que ofertava la UPG.

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *