Compromís exigeix conèixer el cost dels canvis en la cartelleria de l’Urbanet causats per la falta de planificació del PP

Després de presentar els nous trajectes i la cartelleria, el descontent del veïnat està provocant múltiples canvis.

Facund Puig assenyala que el correcte haguera sigut “preguntar i desprès fer, i no fer i desprès preguntar”.

Gandia, 24 de gener de 2013.-
El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís ha criticat al Govern del Partit Popular per l’absoluta falta de planificació que ha tingut a l’hora de dissenyar i fer publicitat dels itineraris de les parades del nou servei de transport públic, el denominat, Urbanet.

I es que una vegada presentats les noves unitats i els nous trajectes, l’Ajuntament de Gandia ha iniciat converses i reunions amb els veïns de la ciutat i fruit d’aquestes, han sorgit reclamacions que han provocat que el Govern haja de modificar alguns d’aquests itineraris que es van anunciar.

Això farà, tal i com assenyala el regidor del BLOC-Verds, Facund Puig, que “una important despesa en cartelleria, tríptics, retolació i adequació de les paredes, finalment vaja a parar al fem. Des del nostre punt de vista el procés haguera hagut de ser a la inversa, primer s’hauria de haver consultat als veïns i després s’hauria d’haver publicitat totes les rutes”.

El regidor econacionalista ha explicat que hi ha fets que recolzen encara més aquesta manca de planificació. Per exemple, Puig s’ha referit a la situació del Raval on “el Govern Municipal s’ha oblidat de que els veïns d’aquest barri també tenen dret a  gaudir d’algun tipus de connexió amb el transport públic de la ciutat”.

D’altra banda, segons ha sabut Compromís, les solucions aportades als problemes d’itineraris continuen sent insatisfactòries per als gandians: “Per exemple, aquell usuari que vullga anar del Centre Històric al carrer San Enric, separats per menys de 100 metres, hauran de donar una volta de 3 o 4 quilòmetres. Fets com aquests desanimen a la gent, en especial, a la gent gran que és la que més necessitat pot tindre, a usar l’Urbanet.”

Per tot això, manifesta Puig, “exigim a aquest Ajuntament que presumeix de ser tant transparent que explique quin cost han tingut tots els canvis de tríptics i cartelleria, a més de la adequació i retolació de les paredes de l’Urbanet que ara seran inservibles”.

Per al regidor del BLOC, “en aquests casos es molt més prudent preguntar i desprès fer, que fer i desprès preguntar, perquè això denota una manca de planificació i de responsabilitat en aquells que estan governant la nostra ciutat”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *