(14-03-2013) Laura Morant, portaveu de Compromís ha explicat que “hem conegut la notícia que l’Ajuntament de Gandia abandona “El Calaix Jove de la Safor”, un projecte que serveix per fomentar les activitats d’oci i temps lliure entre els joves i les joves de la Safor-Valldigna; un punt d’encontre entre ciutadans saforencs de totes les edats. Són molts els Ajuntaments que, independentment, del seu color polític, fan un esforç per sumar en aquest projecte en benefici de la joventut saforenca.

“El Calaix Jove” ha esdevingut un instrument d’intercanvi i de cooperació de polítiques integrals de joventut de tota la comarca, per tal de potenciar el treball conjunt de tots els municipis. No només el PP de Gandia preten abandonar la Mancomunitat, sinó que vol tallar els vincles socials amb qualsevol poble de la comarca.

Des de Compromís no compartim l’aillament en el qual el partit populat està abocant als ciutadans  i les ciutadanes de Gandia dins de la Safor-Valldigna.

Des de l’any 2005 el calaix jove ha estat organitzant les Trobades de Joves de la la Safor, unes trobades en les quals moltes associacions de Gandia han participat i han pogut realitzar tallers, balls, estands informatius. També són els encarregats d’organitzar el Circuit de Música i el creart jove. Una iniciativa capdavantera en l’associacionime que Gandia, capital per excel.lència no deuria abandonar.