18/04/2013.- L’alcalde de Gandia, Arturo Torró ha menyspreat durant el #PleGandia de hui els seus propis companys del PP a Alacant. El regidor de Compromís, Facund Puig li feia veure la incoherència del govern local, donant suport a una exhibició de boxa -patrocinada per empresaris vinculats a clubs de prostitució- a instal·lacions esportives municipals que utilitzen molts xiquets i xiquetes de la ciutat, mentre que el PP d’Alacant, concentrament la vicesecretària general del PP a la província, Eva Ortiz, ha demanat la dimissió immediata de l’alcalde socialista de Los Montesinos per haver permés la realització d’un acte similar a una escola del municipi: “Nos parece de una inconsciencia enorme y esto no puede quedar así”.

De fet, el PP d’Alacant ha traslladat a la Conselleria d’Educació i a la Fiscalia de Menors tota la informació relacionada amb l’esdeveniment esportiu, “porque el PP tiene y tendrá ante este tipo de iniciativas tolerancia cero”, ha destacat Ortiz.

Doncs bé, el president del PP de Gandia, Arturo Torró, ha assegurat que a l’oposició es diuen moltes tonteries i ha recomanat a la seua companya de partit que es prenga una píndora…