Lorena Milvaques alerta del perjudici per al veïnat i el turisme d’actuacions com l’ampliació dels carrils d’accés al Grau o la reparació de voreres a la Platja en juliol.

Gandia, 10 de juliol de 2013.-

El representant del Grup Municipal Compromís a la Junta de Districte del Grau, Facund Puig, va mostrar el seu malestar ahir per l’inici de les obres d’ampliació dels carrils d’accés al Grau en plena època estival. “No entenem per què infrastructures tan demandades com aquesta i que hem reclamat reiteradament en comissió d’urbanisme s’inicien tot just durant els mesos de màxima afluència turística. I això que ja vam alertar del que podia passar si no s’iniciaven abans”.

D’altra banda, la portaveu de Compromís, Lorena Milvaques, també va denunciar al darrer Ple els inconvenients, per al trànsit de vehicles, persones i les molèsties per als residents de la platja, de l’inici de les obres de reparació de voreres d’alguns carrers en el mes de juliol. “Pensem que la falta de previsió del Govern local perjudica molt la imatge turística de la nostra ciutat”.