Barber ‘no recorda’ si va pagar a un banc els 5 milions que li reclamava el jutjat

Compromís ha tingut accés a un requeriment del Jutjat de Primera Instància número 1 de Gandia, del mes de gener, perquè el consistori abonara, en 20 dies, els 4.975.000 euros adeutats a una entitat bancària. El responsable d’Hisenda assegura desconèixer si es va pagar.

Puig acusa el govern de faltar a la veritat i es pregunta “quines altres mentides ha emprat el PP per ocultar la greu situació econòmica real de les arques municipals”.

Gandia, 24 de juliol de 2013.-
El regidor del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Facund Puig, ha mostrat aquest matí la seua perplexitat, després d’escoltar en la Comissió d’Hisenda al regidor responsable, Guillermo Barber, assegurar “que no recorda” si el seu departament ha abonat els 4.975.000 euros que el Jutjat de Primera Instància, número 1 de Gandia, li requeria pagar a una entitat bancària, el 25 de gener passat, en un termini màxim de 20 dies. Puig ha tingut accés a aquesta informació, desconeguda fins ara, després de consultar el Comte General de 2012. Barber tampoc ha precisat, per tant, el procés judicial en què es troba l’esmentat cas.

Per a Puig “és evident que el govern falta a la veritat, perquè parlem d’una quantitat de diners molt important, recalcada en el Comte General per l’Interventor mateix. El que ens preguntem és quantes mentides més ens ha estat contat el PP per tal d’amagar la cruesa real de la situació econòmica de l’Ajuntament de Gandia”.

Compromís recorda que en reiterades oprotunitats el seu grup ha preguntat en Comissió d’Hisenda per la situació de les negociacions de l’endeutament amb els bancs. “I sempre hem tingut la mateixa resposta, que van per bon camí”. Denuncien que el govern de Torró continua sense pagar els interessos als bancs i l’endeutament financer va en augment, agreujat pels interessos de demora.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *