– Sota el títol Urb’Art Gandia Compromís JOVE i l’Àrea de Cultura de Compromís per Gandia organitzen al carrer Tossal una mostra de les diferents formes d’expressió de la cultura urbana de la nostra ciutat, amb l’objectiu de contribuir a la promoció i difusió de l’art urbà, organitzen una trobada de participació lliure i oberta .

– Durant tota la jornada l’artista SeD durà a terme el seu treball de graffiti sobre la façana de la seu de Compromís i es comptarà amb una zona habilitada per pintar graffitis.

Gandia, 24 de desembre de 2013.-

El carrer Tossal de Gandia acollirà el pròxim dissabte, a partir de les 10.30 hores, la I Jornada de Cultura Urbana, Urb’Art Gandia, organitzada per l’àrea de Cultura de Compromís i Compromís Jove per Gandia. Es tracta d’una jornada de participació lliure i oberta, que naix amb vocació de continuïtat, amb una mostra de les diferents formes d’expressió de la cultura urbana: exhibició de graffiti, esport freestyle (roller, skate, scooter, slackline…), música, etc.

Així:

• 10’30h – 16’00h: pràctica lliure d’esport freestyle (skate, roller,
scooter…).

• 11’00h: exhibició de workout.

• Des de les 11’00h: actuació dels grups i solistes de rap:

Flow Time (presenten el seu darrer treball “Está en el aire”)
Mafé
Verso

• 12’00h: demostració d’slackline.

• 13’00h: competició de breakdance.

• Exhibició de longboard.

D’altra banda, durant tota la jornada l’artista SeD durà a terme el seu treball de graffiti sobre la façana de la seu de Compromís JOVE i Compromís per Gandia.
A més a més, es comptarà amb una zona habilitada per pintar graffitis (els/les interessats/des hauran de dur-se les seues pintures).

Compromís per Gandia també cedirà la seua seu als artistes que estiguen interessats exposar-hi les seus obres al llarg de l’any.