FAES ajorna la jornada sobre Fons Europeus a petició de Compromís

L’acte havia estat impugnat per Compromís per Gandia ja que, al seu parer, infringia l’article 50 de la Llei Electoral en tractar-se d’un acte coorganitzat i cofinançat per la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques de la Generalitat Valenciana i, a més, amb un contingut clarament vinculat a les eleccions europees.

Gandia, 18 de maig de 2014.-

La Coalició Compromís-Primavera Europea vol agrair a la Federació d’Empresaris de la Safor (FAES) la decisió d’ajornar la Jornada sobre Fons Europeus per a Empreses que havia estat programada per a demà dilluns 19 de maig.

L’acte havia estat impugnat per Compromís per Gandia  ja que, al seu parer, infringia l’article 50 de la Llei Electoral en tractar-se d’un acte coorganitzat i cofinançat per la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques de la Generalitat Valenciana i, a més, amb un contingut clarament vinculat a les eleccions europees.
En base a això, la Junta Electoral de Zona havia emplaçat tant a FAES com a l’Ajuntament de Gandia i a la Conselleria d’Hisenda perquè aportaren, d’urgència, les seues al·legacions, però la comunicació de FAES de l’ajornament de l’acte, estalvia la Junta de qualsevol pronunciament.

Per a Compromís-Primavera Europea la decisió de FAES és la més sensata ja que evita qualsevol mal interpretació sobre el possible ús partidista de la Jornada.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *