MILVAQUES: “Torró falta a la seua paraula i no ens deixa accedir al Conveni amb Adif, en el qual s’especifica a què s’ha compromés l’Ajuntament de Gandia. Potser té alguna cosa a amagar?”

Compromís torna a enregistrar la sol·licitud d’accés a l’expedient relatiu al Conveni, després que ja ho fera el darrer 5 de juny i l’Alcalde es comprometera públicament a donar-los tota la informació, sense que, finalment, això s’haja produït.

El grup municipal Compromís ha presentat, aquest matí, per registre d’entrada de l’Ajuntament de Gandia, altra sol·licitud d’accés a l’expedient relatiu al Conveni amb Adif per a la cessió dels terrenys que envolten l’estació intermodal i la realització del ‘megaprojecte’ presentat el govern del PP. La formació denuncia que el govern està saltant-se la normativa en no respondre en els terminis fixats pel funcionament administratiu a la petició que ja van presentar fa quasi dues setmanes. “No solament es salten el termini de 5 dies per a contestar-nos, sinó que el mateix alcalde, Arturo Torró, es salta, fins i tot, la seua paraula”, explica la regidora i portaveu de Compromís per Gandia, Lorena Milvaques.

Efectivament, Arturo Torró, en la reunió veïnal que va mantenir el darrer 9 de juny, es va comprometre públicament a fer arribar als dos grups de l’oposició (Compromís i PSOE) una “còpia” del Conveni1: “A data de hui, en Compromís no hem rebut res”, ha lamentat Milvaques. En aquest sentit, la regidora econacionalista ha denunciat que el govern municipal “està amagant a la ciutadania i a l’oposició el Conveni perquè és el document on consta, vertaderament, a què es va comprometre el Consistori amb Adif. Pregunta que ja li vam fer a l’Alcalde i que continua sense voler contestar. Serà que amaga alguna cosa?”, s’ha preguntat la regidora.

Des de Compromís han reiterat la seua determinació a esbrinar “què està pactant l’alcalde de Gandia d’esquenes de la ciutadania i de la resta de la corporació”. Assenyalen que el fet que Torró amague la informació els fa témer que hi ha encara més d’allò que ha deixat veure l’alcalde “i que ja ens preocupa prou”, han explicat fonts econacionalistes.

Ací teniu el moment on l’alcalde assegura que ens enviarà la documentació sobre el Conveni amb Adif:

1https://www.youtube.com/watch?v=Zg4Wzmdi1vI (Minut 12:13 fins al 12:33)