Laura Morant lamenta que l’alcalde d’esta ciutat intente confrontar els veïns amb les associacions d’empresaris i hotelers.

Compromís per Gandia ha volgut mostrar el seu descontent pel model de turisme promogut pel govern del PP, i que recentment s’ha pogut vore en un reportatge de la revista Interviú, amb el nom de “Living Gandia loca”.

Per a la secretària local de Compromís per Gandia, Laura Morant, el govern d’aquesta ciutat ha volgut invertir en un turisme centrat en la festa i l’alcohol i no en un turisme que conjugara oci i tranquil·litat dels veïns.

Des de Compromís “hem pogut observar l’absència de famílies que s’han allotjat a la platja de Gandia aquest estiu. Un estiu dels més buit dels darrers anys, on el que més s’observa són joves fent botelló i eixint totes les nits de festa”.

Volem recordar que el programa conegut amb el nom “Gandia Shore” ha atret un turisme de soroll i alcohol, un turisme que interessa el govern del PP que actualment compta amb un regidor amb negocis d’oci a la platja i molts amics a qui, suposadament, pagar favors polítics.

Morant ha explicat que Gandia és una ciutat amb una platja meravellosa i que sempre ha tingut un turisme familiar consolidat de gent que podia vindre a passejar i al mateix temps eixir de festa. Ara, el turisme és d’alcohol i festa amb poques excepcions. L’herència en matèria turistíca que està deixant el PP la pagaran cara les futures generacions”.

També volem lamentar que l’alcalde d’esta ciutat intente confrontar els veïns amb les associacions d’empresaris i hotelers, quan allò que hauria de fer és mirar pel diàleg i`per millorar la convivència i solucionar els problemes.