MILVAQUES: “Tornem a demanar a l’Alcalde la convocatòria urgent d’una comissió especial, per tal d’aclarir la compra d’una part de l’Hotel Gandia Palace per part de l’Ajuntament i el deute a Hisenda per l’operació, que ha comportat el vergonyós embargament a IPG que vam denunciar ahir”.

Gandia, 18 de novembre de 2014.-

Per al Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, la denúncia que va realitzar ahir, on constatava que l’Agència Tributària havia enviat notificacions a diverses empreses-clients de l’empresa pública Iniciatives Públiques Gandia, en les quals, requeria el pagament o l’ingrés en un compte d’Hisenda de la quantia que devien a IPG fins arribar als 659.000€, evidencia les dificultats econòmiques d’IPG en no poder assumir el pagament d’eixa quantitat a algun tipus de proveïdor.

Doncs bé, hui Compromís s’ha assabentat que l’anomenat deute el va assumir l’Ajuntament amb la Generalitat Valenciana, el qual, corresponia a l’Impost de Transmissions Patrimonials que s’havia de pagar per la compra d’una part de l’hotel Gandia Palace a l’empresa Vipei. “Aquesta informació obri novament el front que, no ha tancat mai el govern municipal del Partit Popular, d’aclarir els detalls de la compra d’eixe espai per l’Ajuntament. Si és cert, que l’Ajuntament nega que la compra es consumarà, el que és evident és que la notaria que va formalitzar l’operació i la Conselleria d’Hisenda, amb la demanda de pagament d’aquest impost, sí consideren que l’operació es va consumar“.

La regidora-portaveu de Compromís, Lorena Milvaques, recorda que fa dos mesos, des de Compromís ja es va exigir al govern municipal del PP, la convocatòria d’una comissió especial per aclarir detalls de l’operació. “A dia de hui, i a pesar de les manifestacions de l’Alcalde de fer aquesta comissió. Aquesta convocatòria no s’ha produït“.

Per tot l’exposat, Milvaques ha tornat a exigir a l’Alcalde “la convocatòria urgent d’eixa comissió, per tal d’aclarir una altra més de les operacions fosques a què ens té acostumats Arturo Torró”.