Compromís demana major contundència al govern contra les prospeccions petrolíferes a les nostres costes

Alguns dels membres del grup de treball sobre les prospeccions mostren el seu malestar i preocupació perquè la comissió no avança i a Torró no se li veu amb voluntat que Gandia capitanege les reivindicacions, tal i com va prometre.

ÀLEX RUIX: “Nosaltres pensem que cal una resposta unitària, però ens preocupa la paràlisi del PP front a unes prospeccions que poden tindre un impacte molt negatiu per a la nostra economia i el nostre territori. No volem pensar que Rajoy té alguna cosa a veure. Si no hi ha fermesa per part del govern, caldrà buscar una alternativa”.

Gandia, 21 de novembre de 2014.-

Després de la reunió d’ahir del Grup de Treball sobre les Prospeccions Petrolíferes, Compromís per Gandia ha volgut manifestar la seua preocupació, perquè es nota una paràlisi per part del govern local i no s’aprecia cap voluntat del govern de capitanejar les reivindicacions. “Ahir, alguns membres van manifestar el seu malestar perquè el govern no ha complit alguna de les seues promeses al respecte, com ara que Gandia liderara la creació d’una plataforma de municipis afectats per les prospeccions petrolíferes“.

El representant de Compromís per Gandia a la comissió, Àlex Ruiz, ha demanat major fermesa i impuls del govern local. “Nosaltres pensem que cal una resposta unitària, de consens, i per això vam ser partidaris de crear aquesta comissió, però ens preocupa la paràlisi del PP front a unes prospeccions que poden tindre un impacte molt negatiu per a la nostra economia i el nostre territori. No volem pensar que Rajoy té alguna cosa a veure amb el canvi d’actitud de Torró. Si no hi ha fermesa per part del govern, caldrà buscar una alternativa“, ha assegurat Ruiz.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *