El PP prepara un ‘paripé’ per al Ple Extraordinari sobre el cas ‘Coco-Loco’

El govern anuncia en la Junta de Portaveus que no compareixerà el gerent de l’empresa pública ni aportarà la documentació exigida per l’oposició per conèixer els detalls de l’operació fosca que ja li podria costar més de 2,5 milions a la ciutadania de Gandia.

MILVAQUES: “Ara ja tenim molt clar que alguna cosa amaga Torró quan es nega a donar informació sobre el ‘cas Coco-Loco’ des de 2013. Però no ens aturarà i arribarem fins on calga, perquè la gent mereix saber què ha passat amb els seus diners”.

Gandia, 14 de gener de 2015.-

Finalment, sí que es celebrarà el Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Gandia (dissabte, a les 9 h del matí) sobre el ‘cas Coco-Loco’ forçat per l’oposició, però paradoxalment no hi haurà informació. I és que segons denuncia la portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, a la Junta de Portaveus el govern del PP ha anunciat la seua negativa a la compareixença del gerent de l’empresa pública, IPG, així com a aportar tota la documentació sobre l’operació: el contracte signat entre els propietaris de la discoteca i el consistori, pel qual es va procedir al tancament de la mateixa i la situació actual de l’operació impulsada i sufragada per IPG.

“Ara ja tenim molt clar que alguna cosa amaga Torró quan es nega a donar informació sobre el ‘cas Coco-Loco’ des de 2013. Però no ens aturarà i arribarem fins on calga, perquè la gent mereix saber què ha passat amb els seus diners. Estem cansats que cvada acció del PP endeute més i més l’ajuntament i, a més, des de la més absoluta opacitat”.

Cal recordar que, seguint directrius de l’Alcalde Gandia, la discoteca Coco-Loco clausurà, al febrer de 2013, l’activitat que venia desenvolupant en les seues instal·lacions a la primera línia de la platja. Arturo Torró va informar que el tancament era fruit d’un acord signat entre el consistori i la propietària de la discoteca, sense cost algun per a les arques municipals. No obstant això, diferents informacions periodístiques i documents públics, en poder de l’empresa municipal IPG, vénen a desmentir les paraules del propi Alcalde i acrediten l’existència d’un compromís d’adquisició per part d’IPG de diversos solars propietat de l’empresa gestora BECOS SL, situats a la futura zona d’equipaments privats de la platja.

Aquest compromís s’hauria incomplit per part de la mercantil pública, fet que ha comportat que els actuals gestors de la discoteca presenten una demanda contra este consistori per un valor de 2 milions d’euros.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *