Animen el veïnat a sumar-se a la manifestació prevista per al dissabte pròxim, a les 12 hores, des del parc, contra la destrucció d’aquest important espai verd al cor de la ciutat.

LAURA MORANT: “La imatge de les màquines destrossant el Parc Sant Pere serà el cartell electoral que rematarà el govern de Torró: egòlatra, megalòman, insensible i sord a la ciutadania”.

parc sant pere 1

Compromís per Gandia hi serà també a la manifestació organitzada dissabte per la plataforma Salvem el Parc de Sant Pere contra el projecte de destrucció de l’espai verd que s’hi encetarà en pocs dies. Així ho anunciat la portaveu local, Laura Morant, qui ha animat a tota la ciutadania a eixir al carrer per protestar contra les intencions de Torró, en contra del que ve manifestant des de fa molt de temps un part important del veïnat del parc de l’Alqueria Nova.

“Sord i malalt d’ego. Ens costa entendre que el cap d’un govern municipal puga fer com si no sentira les veus del poble. Seria molt més senzill, des de la humilitat i el respecte a les gandianes i els gandians, asseure’s i escoltar-los, però no ho fa. Per tant, és totalment lògic que la ciutadania isca al carrer”.

Compromís ha demanat al PP que paralitze el projecte, “donada la seua incapacitat manifesta per estendre ponts de diàleg i solucionar conflictes. Almenys que ens deixe altres, a partir del 24 de maig donar la paraula al veïnat sobre les actuacions que necessita el seu parc”.

I és que per a Morant, a Torró li passarà amb la remodelació de l’Alqueria Nova el mateix que a Orengo amb el tramvia: “La imatge de les màquines destrossant el parc serà el cartell electoral que rematarà el govern de Torró: egòlatra, megalòman, insensible i sord a la ciutadania. Davant tot això, afortunadament, l’exemple en positiu el dóna el veïnat del parc: ferm i valent en la seua determinació per a defensar-lo”.