El Grup Municipal de Compromís per Gandia ha criticat a l’alcalde de la ciutat, Arturo Torró, pel fet que s’acabe la legislatura i “no haja sigut capaç de mostrar documentació econòmica fonamental per conéixer l’estat real de la Hisenda Pública”.

Així s’ha manifestat el regidor de Compromís, Facund Puig, que al darrer plenari municipal, de dijous passat, va tornar a demanar les liquidacions dels pressupostos dels anys 2013 i 2014 i els informes de morositat dels últims 9 mesos: “Hem demanat aquesta documentació econòmica bàsica, plenari rere plenari, comissió rere comissió i no hem obtingut una resposta satisfactòria”.

Per a Puig l’únic motiu que pot explicar aquesta actitud reiterada d’amagar els comptes és que “les dades han de ser molt negatives per a Torró i el seu equip econòmic”.

És del tot lamentable, explica Puig, “aquesta opacitat que ha instaurat el Govern del Partit Popular i és intolerable que pensen que l’Ajuntament és el seu patrimoni quan són diners públics i la informació al respecte hauria d’estar a l’abast de tots els ciutadans”.

Aquesta manera de fer les coses és per a Compromís una irresponsabilitat: “Haurien de saber que són només gestors de la Hisenda Pública, no els propietaris de l’Ajuntament”.