Compromís exigeix la dimissió de Torró i Soler, imputats al ‘cas Púnica’

– Segons publiquen diversos mitjans de comunicació, i confirma el mateix PP en un comunicat, els regidors i màxims responsables locals del partit, han estat citats a declarar pel jutge Velasco que investiga la trama de corrupció ‘Púnica’ de finançament il·legal del Partit Popular en qualitat d’investigats (imputats)

– LAURA MORANT: “Des de Compromís feia temps que exigiem explicacions públiques dels responsables polítics. I en lloc de fer-les, desviaven l’atenció i, el que és més greu, ocultaven informació a la justícia rellevant per al cas que s’investigava. Ha arribat el moment de fer-les davant un jutge. Però calen responsabilitats públiques, perquè algunes línies roges no s’han de passar mai, com va dir el senyor Torró. Quan abans eliminem aquests comportaments de la política, millor. Guanya la democràcia i guanya Gandia”.

L’executiva local de Compromís per Gandia ha exigit la dimissió del president i el secretari general del Partit Popular de Gandia, Arturo Torró i Víctor Soler, respectivament, després de confirmar-se que els dos regidors populars hauran de comparèixer davant l’Audiència Nacional per declarar davant el jutge Velasco que investiga, recordem, el finançament il·legal del Partit Popular mitjançant un entramat clientelar d’empreses que facturaven a diferents ajuntaments governats pel PP.

Compromís recorda, que a finals de la legislatura passada agents judicials ja van requerir documentació a l’ex alcalde i primer Tinent d’Alcalde. Fins i tot van haver de declarar davant la Guàrdia Civil. El nou govern PSOE-Més Gandia va aconseguir destapar més factures a una de les empreses investigades en el cas, ocultades en l’empresa pública, IPG, i que no es van facilitar al jutge. El nom de Soler i Torró també hi apareix en unes converses telefòniques investigades pel jutge. Hui matei, l’Ajuntament de Gandia ha anunciat que es personarà en el cas.

La secretària i portaveu de Compromís per Gandia, Laura Morant, ha declarat que ha arribat el moment d’assumir responsabilitats. “I en lloc de fer-les, desviaven l’atenció i, el que és més greu, ocultant informació a la justícia rellevant per al cas que s’investigava. Ha arribat el moment de fer-les davant un jutge. Però calen responsabilitats públiques, perquè algunes línies roges no s’han de passar mai, com va dir el senyor Torró. Quan abans eliminem aquests comportaments de la política, millor. Guanya la democràcia i guanya Gandia”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *