Lorena Milvaques: “Implicar-nos-hi ens fa ser una ciutat millor i més digna”

11112016-rdp-campanya-del-litre

  • L’Ajuntament i Bunyoleres Sense Fronteres inicien dilluns la campanya del “LITRE”.

  • L’ONG que gestiona el menjador social de Gandia, en col·laboració amb la Vicealcaldia i la regidora de Responsabilitat Social, fan una crida solidària a la ciutadania perquè porte als centres socials oli, llet, suc, batuts, etc. Productes líquids més necessitats en aquests moments que altres tipus d’aliments.

La vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques ha coordinat personalment, juntament amb el regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González i l’ONG Bunyoleres Sense Fronteres, representada per Reme Lloret, la campanya del “LITRE”, que es desenvoluparà a partir del pròxim dilluns, 14 de novembre, durant tot el mes, als centres socials de la ciutat. L’objectiu és que la gent que hi vulga col·laborar amb el menjador societat hi duga productes líquids, que són els més necessitats en aquests moments, com ara oli, llet, suc o batuts, i que no solen arribar mitjançant les altres campanyes solidàries. Hi col·labora també l’empresa local Cartonajes Unión, que ha cedit caixes de cartró per a transportar les donacions.

La vicealcaldessa ha donat les gràcies a Bunyoleres i a moltes dones, sobretot, i homes de la ciutat que s’impliquen de forma altruista en la gran tasca que realitzen al menjador social. Això ens fa ser una ciutat millor i més digna.

González ha demanat l’esforç solidari de la ciutadania, “perquè fa molta falta i amb molt poc podem arribar”.

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *