El regidor delegat de Gestió i Responsable de Territori, Xavier Ródenas i Joan Muñoz, regidor de Cultura, han presentat en roda premsa Auir, una nova revista que proposa l’ajuntament amb la programació de les activitats que es desenvoluparan durant l’estiu, des del passat 1 d’agost fins al 15 de setembre.

L’arribada d’aquesta revista ha sigut com bé ha dit Ródenas fruit de l’esforç del consistori per oferir en estiu un turisme d’èxit que també genere economia, no sols centrat en l’oci de sol i platja, sinó aprofitant la gran quantitat d’activitats que es fan a la ciutat.

A més, aquest magazín arreplegarà la informació detallada per blocs temàtics on trobarem activitats oferides pels distints departaments i barris de Gandia, relacionades amb la natura, festes patronals, comerç, entre altres.

Per altra banda aquesta iniciativa ha sorgit per tal d’abastar l’oci del nombre més gran d’habitants i millorar-lo en qualitat i quantitat, fent propostes dins d’un model respectuós amb el territori, familiar i amable, fent homenatge al seu nom.

Per la seua part Joan Muñoz ha assenyalat que com el Full, la revista suposarà una eina per a l’intercanvi de turisme entre Gandia ciutat i la platja. “Les activitats s’omplin en estiu, la gent vol fer coses a la ciutat. Són moltes les famílies que cada any repetixen i la nostra feina és la de cuidar i fidelitzar-ho”.

Per acabar, per tal de visibilitzar la proposta, s’ha fet més atractiva la seua difusió amb vinils com en el cas de la caseta de turisme del Moll del Borja.

La revista estarà disponible a partir de hui en la web de l’ajuntament i a partir del dimecres 9 en les localitzacions administratives habituals.