Marxuquera presenta les festes patronals del 2017

El president de la junta de districte de Marxuquera, Xavier Ródenas, junt al president de festes de Marxuquera, han presentat en roda de premsa el programa de festes patronals, que aquest any duraran des de divendres 11 fins el dimarts 15 d’agost.

La novetat d’aquest estiu residirà en la realització de la festa de les paelles que no s’havia dut a terme anteriorment durant les festes patronals, “però com que aquest any duren més, hem hagut de pensar una nova activitat per a completar el programa”.

Xavier Ródenas ha volgut destacar que aquestes festes pretenen incloure a col·lectius que solen quedar-se fora de la programació festiva com són xiquets i persones majors. Així doncs, aquest any el veïnat i visitants de Marxuquera gaudiran de tallers familiars, contacontes i concerts, entre moltes altres activitats lúdiques i festives. D’entre aquests actes destaca l’actuació de Clara Andrés, cantautora saforenca, el divendres 11 d’agost per donar la benvinguda a les festes. Respecte a açò, Ródenas ha apuntat que aquest concert “aportarà un punt important i diferent al que s’ha fet sempre”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *