El jutjat i la Mancomunitat se sumen a la Mesa de Coordinació de Violència de Gènere de Gandia

Es tracta d’un grup de treball al voltant del protocol d’actuació de violència de gènere, pioner a la ciutat, que es va posar en marxa a l’inici de la legislatura i que coordina a tots els estaments implicats en l’atenció a les víctimes: Ajuntament, Hospital, Policia Local, Policia Nacional, Fiscalia, etc…

 

Aquest matí ha tingut lloc la cinquena reunió de la Mesa de Coordinació de la Violència de Gènere de Gandia, un grup de treball, creat per l’àrea d’Igualtat a principis de la legislatura per a coordinar tots els esglaons implicats en el protocol d’actuació quan es produeix un cas de violència masclista: Ajuntament (departament d’Igualtat, agent d’Igualtat), Hospital (Urgències i Treballadora Social), Centres de Salut, Salut Pública, Policia Local, Policia Nacional, Fiscalia…

I hui, finalment, s’hi ha incorporat el Jutge degà de Violència de Gènere de Gandia, Antonio Hernández. “Li donem les gràcies per sumar-se al treball, perquè és el darrer esglaó que ens faltava en el procés de denúncia per part de la víctima”, ha destacat la vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Lorena Milvaques.

També s’hi ha sumat la Mancomunitat de Municipis de la Safor, tot i que l’Ajuntament de Gandia mai ha deixat d’atendre les víctimes de la nostra comarca.

“Ha estat una reunió fructífera, on s’hi ha posat sobre la taula, després d’un any de treball del protocol, les mancances i els avanços detectats per totes les parts que hi participen. Així, hem acordat millorar la coordinació i la comunicació, per exemple, entre els jutjats i l’Ajuntament o els recursos comarcals i locals”, ha comentat la regidora de Més Gandia.

Arxivat en: General, Participació Ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *