IV Fòrum Networking Safor, el 15 de novembre

És l’únic congrés dels dedicats a l’empresa, específicament especialitzat en Networking, una “filosofia” que consisteix en l’establiment d’una xarxa de contactes professionals que ens permet donar-nos a conèixer a nosaltres i al nostre negoci, escoltar i aprendre dels altres, trobar possibles col·laboradors, socis o inversors. Es tracta d’intercanviar informació i contactes, i d’establir relacions amb persones que compartisquen interessos professionals comuns.

Aposta pel transvasament de coneixement entre empresaris, per açò les ponències són impartides per líders de les empreses, que comuniquen a altres dirigents empresarials, com ara: Daniel Lacalle, Dora de Teresa i Fran Estevan. 

Tindrà lloc el 15 de novembre, al Teatre Serrano. Inscripcions: nws4.org o Viajes Gandia.

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, acompanyada del president de l’Associació Networking Safor, Javier Nogueroles, i del Director de Zona de Bankia a la Safor, Enrique Tabernero, ha presentat aquest matí el IV Fòrum Networking Safor, que tindrà lloc el 15 de novembre al Teatre Serrano.

Izquierdo ha recordat que l’Ajuntament dóna suport a totes les iniciatives empresarials d’aquestes característiques “que són importants lloc de trobada i contacte, intercanvi d’informació, formació… d’empresaris, emprenedors, autònoms…”.

Segons els organitzadors, es tracta de l’únic congrés dels dedicats a l’empresa, específicament especialitzat en Networking, una “filosofia” que consisteix en l’establiment d’una xarxa de contactes professionals “que ens permet donar-nos a conèixer a nosaltres i al nostre negoci, escoltar i aprendre dels altres, trobar possibles col·laboradors, socis o inversors”. Es tracta d’intercanviar informació i contactes, i d’establir relacions amb persones que compartisquen interessos professionals comuns, sobretot emprenedors i autònoms.

El fòrum té un caràcter bianual i es va iniciar fa set anys, amb una clara  aposta pel transvasament de coneixement entre empresaris, per açò les ponències són impartides per líders de les empreses, que comuniquen a altres dirigents empresarials, o economistes de prestigi com ara:

Daniel Lacalle, un dels 20 economistes més influents del món, segons el rànquing Richtopia. El popular col·laborador de la Sexta, impartirà una ponència sota el títol: “Viatge cap a la llibertat econòmica”.

Dora de Teresa, jurista (amb de 20 anys d’experiència com a Lletrada i Jutge), empresària i docent. A més de coach en “Lideratge Experiencial.

Fran Estevan, emprenedor i empresari amb experiències en polítiques europees, finançament i emprendedurisme, qui parlarà sobre la “Importànica de les Fintech en l’empresa 4.0”.

Les inscripcions tenen un preu de 10 € per als socis o 20 € per al públic en general i es poden formalitzar a la web:   nws4.org o a Viajes Gandia.

El representant de Bankia, un dels principals patrocinadors, ha destacat el compromís de l’entitat amb l’activitat empresarial, “sobretot els autònoms, vertaders generadors d’ocupació. Molt més que les grans companyies”.

 

 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *