Ródenas: “El PP està desinformant per crear una alarma social falsa al voltant de la recollida d’animals”

El regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ródenas, ha eixit públicament per denunciar, una vegada més, l’ús partidista que el PP, “el qui va abandonar els animals durant al darrera legislatura i va portar les corregudes de bous a Gandia”, està fent del servei de recollida d’animals a la nostra ciutat. “Aprofitant el malestar d’un grup de persones que van voler concursar i que es dediquen a difondre mentides a través de les xarxes, en connivència amb els populars”.

I és que Ródenas ha tornat a insistir que totes les nombroses peticions estan sent respostes amb informes tècnics. “El procés de contractació ha sigut molt garant, el més llarg de la història d’aquest Ajuntament. Fem una auditoria exhaustiva, gairebé diària, portem un control de cada animal, una cosa que no s’havia fet fins ara”.

Ródenas ha assegurat que les dades demostren que el servei funciona millor que mai. Pel que fa al sacrifici zero que recull el plec de condicions, el govern local considera “d’una greu immoralitat política”, obviar que sí es contempla l’eutanàsia en el cas de malalties terminals, com així ha ocorregut.

Pel que fa al local que suposadament feia de magatzem, segons denunciava una associació i el PP, “hi ha tres informes que demostren el contrari: del funcionari públic, la policia local i l’empresa mateix. Fins i tot el veïnat assegura que no s’hi ha guardat animals”.

Finalment, Ródenas ha recordat que aquest és l’Ajuntament amb major política animalista de la història: “Portem més de 100 gats esterilitzats, estem construint refugis felins, hem prohibit l’explotació animal a la Fira i Festes, hem creat el primer Consell Animalista i ens hem reunit dues vegades. Farem una tercera abans que finalitze l’any, tal i com ens vam comprometre… El govern del PP, en canvi, no pagava la Protectora d’animals, els devia 150.000 € quan vam entrar, va deixar la ciutat sense servei durant any i mig i va tindre el deshonor de patrocinar l’assassinat de bous…”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *