– Solucionats els problemes d’inundació i d’il·luminació al gual que uneix Gandia i El Real

– El Real destina 60.000 €, subvencionats per la Conselleria d’Economia, a la construcció del clavegueram que recull l’aigua de la pluja i la instal·lació d’enllumenat.  

– La nostra ciutat inverteix uns altres 60.000 € per habilitar una zona verda i un carril bici per fer una transició amable cap a Gandia a peu i en bici. Es vigilarà que no hi puguen passar camions.  

 

L’alcaldessa de Gandia i l’alcalde d’El Real, Diana Morant i Gustavo Mascarell, respectivament, acompanyats del regidor de Gestió Responsable de l’Ajuntament de Gandia, Xavi Ródenas, han visitat les actuacions de millora de la via que uneix els dos municipis per la Ronda de l’Est. Concretament, la zona del gual que presentava dos problemes llargament reivindicats. En primer lloc, es tracta d’una zona altament inundable amb poca pluja. Així, ha estat dotada de clavegueram, que recollirà l’aigua fins a la canalització que ja existeix i aboca al riu Serpis. Una altra de les demandes que s’ha solucionat és la falta d’enllumenat i que creava sensació d’inseguretat, sobretot a la nit.

Aquestes actuacions, amb una inversió de 60.000 €, “han estat sufragades per l’Ajuntament del Real, gràcies al Pla de Millora dels Polígons de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), depenent de la Conselleria d’Economia. Per tant, no podem més que mostrar el nostre agraïment al Govern del Botànic i la satisfacció per la resolució d’un conflicte històric i el compliment de la nostra promesa electoral”, ha afirmat Mascarell.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Gandia invertirà 60.000 € més per al tractament de la zona verda, “per tal de fer una transició amable i sostenible entre les poblacions, millorant el pas cap a l’interior de Gandia amb la creació d’un carril bici per a bicicletes i vianants”, ha declarat Morant, qui ha assegurat que es vol un tram més segur i s’augmentarà la vigilància per tal d’impedir el trànsit de camions.