L’acció de responsabilitat social és necessària per a poder retornar una part del dany econòmic que amb IPG es va produir a la ciutadania

Els exmembres del Consell Liquidador de l’empresa pública IPG Vicent Mascarell, Salvador Marí i Emili Morant, han comparegut aquest matí en roda de premsa per tal d’aportar informació sobre l’acció de responsabilitat social presentada per l’actual Junta General d’IPG contra els exconsellers de l’empresa pública durant la passada legislatura i que ha estat admesa a tràmit el Jutjat Mercantil de València.

Emili Morant ha destacat que hem fet la nostra feina. Un treball legalment complicat. L’objectiu era tancar IPG i ho hem aconseguit. Un treball del qual tots ens sentim orgullosos. Tot aquest treball té com a derivada reclamar als anteriors gestors el dany produït. Hi ha gent que té un problema legal seriós i ho hauran de fer front per altres mitjans i no davant d’un micròfon.

 Per la seua banda, Vicent Mascarell ha destacat que “els que hui compareixem ací representem les forces polítiques que al llarg dels últims anys hem impulsat el tancament de l’empresa pública i que vam aprovar a la Junta General l’Acció de responsabilitat Social“.

Aquest govern i Ciutadans també tenien com a objectiu aportar transparència a tota la bogeria dels quatre anys del PP i buscar les responsabilitats polítiques necessàries per a poder retornar una part del dany econòmic que es va produir a la ciutadania i que es tornaren els diners” va afirmar Mascarell qui afegia que “hem esperat a la liquidació d’IPG per formalitzar la demanda, ja que ha estat un treball llarg i dur“.

No es tracta de perseguir ningú, ací el que es busca és la responsabilitat política i no la penal. Ni aquest govern ni els liquidadors d’IPG han presentat querella penal alguna contra el govern del PP, una cosa que ells no poden dir“.

Sobre les afirmacions realitzades per Guillermo Barber, Mascarell ha recordat que l’actual govern ha hagut de fer front a costes judicials superiors a mig milió d’euros heretades de processos judicials de la passada legislatura.

Salvador Marí va explicar durant la seua compareixença que “ha quedat tot clar sobre la gestió que hem realitzat. La judicialització de la política no crec que siga bona però és el que s’ha produït. Complim el mandat de liquidar l’empresa pública produint la mínima pèrdua de recursos possible“.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *