El 18 i 19 de maig arriba la II Fira de la Cervesa Artesanal de Gandia

  • Després de l’èxit de la primera edició els dies 18 i 19 de maig torna la mostra a la plaça de l’Escola Pia
  • L’esdeveniment estarà amenitzat pels 40 Principales i l’actuació del grup gandià Los Ray-Band. S’hi degustaran cerveses artesanes valencianes i pernil de Terol

La regidora de Polítiques Econòmiques i d’Innovació (Comerç), Alícia Izquierdo, acompanyada del president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Pedro Izquierdo i la responsable de comunicació de l’associació, Gemma García, han presentat aquest matí la II Fira de la Cervesa Artesana de Gandia.

Tindrà lloc el divendres 18 i el dissabte 19 de maig, en la plaça de l’Escola Pia. La inauguració serà el divendres a les 13:30 h, i l’horari de la fira serà de les 11 h a les 22 h.
El dissabte, a les 20:30 h hi actuarà en directe la banda de Pop-Rock espanyol tribut a les dècades dels 80 i 90, Los Ray-Band.

5 marques valencianes estaran presents amb els seus productes, Tercer Tiempo, Abadía, Antiga Artesana, Spigha i Althaia.

Alícia Izquierdo ha destacar com a novetat que “enguany, a més del departament de Comerç de l’ajuntament, també va a col·laborar el departament de Turisme amb l’objectiu d’integrar les dues àrees en iniciatives comunes amb les associacions de Gandia.” També ha volgut agrair el fet que “es desenvolupen aquest tipus d’iniciatives pel seu valor en la dinamització dels barris”.

Per la seua banda, Pedro Izquierdo ha recordat que enguany l’ajuntament cedirà dues hores d’aparcament gratuït als assistents en el pàrquing del Centre Històric.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *