La V Fira del Major congregarà a més de 1.000 persones

– El II Premi Valors Actius en la Tercera Edat ha estat atorgat a Emilia García Robledo

La vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques i la regidora de Polítiques Econòmiques (Ocupació), Alícia Izquierdo, han assistit, junt amb l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant acompanyada per Liduvina Gil, i altres membres de la corporació a la inauguració de la V Fira del Major que se celebra hui i demà al jardí de Casa de la Marquesa.

Una iniciativa que segons els organitzadors reunirà més de 1.000 persones que participaran.

Durant l’acte inaugural, s’ha fet entrega del II Premi Valors Actius en la Tercera Edat. Un guardó establert des de l’any passat per a aquelles persones que han fet alguna cosa en pro de la ciutat i en benefici de la ciutadania. Un reconeixement que aquest any després de la votació del jurat i la votació popular, ha estat atorgat a Emilia García Robledo.

García Robledo, usuària habitual dels Centres de Majors de la ciutat, va publicar el seu primer llibre “Hoy es siempre todavía” després de la seua jubilació i des de llavors és autora de tres novel·les, les seues memòries, dos sainets i ara té un altre llibre a punt d’acabar.

Durant la visita, l’alcaldessa de la ciutat ha afirmat que “La gent gran sempre han estat un referent per als que som més joves, i ací, a Gandia, són molt més que un exemple d’experiència. L’Ajuntament de Gandia es mira en vosaltres, perquè molt a descobrir de la vostra saviesa, que no s’aprén en els llibres, sinó en la vida mateixa“.

Morant ha recordat que Gandia és una Ciutat Saludable reconeguda de manera oficial i que l’Organització Mundial de la Salut ens ha distingit com a Ciutat Amigable. “Vosaltres ens heu ajudat a créixer i continueu fent-ho. Ens heu ajudat a ser el que som, de manera que mai deixarem d’estar en deute amb vosaltres i mai deixarem d’agrair-vos això. Vosaltres feu de Gandia una ciutat millor, una ciutat amb valors, la ciutat que tots i totes volem” i afegia que “l’atorgament del Premi Valors Actius en la Tercera Edat suposa una manera de reconéixer l’esforç i el mèrit de persones que, al llarg de la seua vida o en l’actualitat, dediquen o han dedicat el seu temps a ajudar altres o a millorar la nostra ciutat“.

 

PROGRAMACIÓ:

A partir d’aquesta tarda les activitats previstes són les següents:

Exhibició de Danses Valencianes (17.30 h.); Exhibició de Ball en Línia (18.00 h.); Espectacle de Màgia (18.00 h.); Actuació de la Coral i Rondalla del CEAM (19.00 h.); Actuació musical del Conjunt Parkinson-Music (19.45 h.).

El dia 31, les activitats arrencaran a les 10.00 hores amb dues activitats en paral·lel: Pintura al Carrer “Pintar Naturalment” i una Master Class Gimnàstica. A continuació, una Master Class de Zumba (11.00 h.); Master Class de Ball en Línia (12.00 h.); Exhibició de Funky i Ballet (17.30 h.); Exhibició de Sevillanes (17:45 h. i 18.30 h.); Exhibició de Gimnàstica Rítmica (19.00 h.); Exhibició de Dansa Oriental (19.30 h.).

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *