Gandia incorpora 80 persones treballadores gràcies al programa “Avalem Jove” de la Generalitat Valenciana

– La iniciativa ocupacional té un pressupost d’1,2 milions d’euros i és finançada al 100% per la Generalitat Valenciana

Alícia Izquierdo: “… Això enriqueix l’administració i a elles i ells els aporta una experiència per enriquir el seu currículum. Pròximament, anunciarem la posada en marxa d’Avalem Experiència dirigit a majors de 30 anys que bàsicament té les mateixes característiques

La regidora Alícia Izquierdo i els regidor José Manuel Prieto acompanyats per altres representants municipals han donat hui la benvinguda a les 38 noves treballadores i treballadors municipals que s’incorporen a l’Ajuntament de Gandia i que se sumen als 42 que ho van fer divendres passat.

En total són 80 joves els que podran treballar al consistori durant els pròxims 12 mesos gràcies a les dues subvencions del SERVEF, organisme dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, per un valor d’1,2 milions d’euros.

Alícia Izquierdo ha explicat que són 42 els joves sense estudis o estudis mitjans i 38 amb estudis superiors els que s’incorporen. El programa Avalem Jove té com a objectiu combatre l’atur en un sector de la població especialment castigat per la crisi com és la joventut. “Treballaran durant 12 mesos a jornada completa a les dependències municipals. Això enriqueix l’administració i a elles i ells els aporta una experiència per enriquir el seu currículum. Pròximament, anunciarem la posada en marxa d’Avalem Experiència dirigit a majors de 30 anys que bàsicament té les mateixes característiques“.

Jose Manuel Prieto ha destacat que aquests nous programes que s’emmarquen dins de “Avalem Joves“. Els programes EMPUJU i EMCUJU es diferencien substancialment respecte a altres iniciatives d’aquest tipus posades en marxa amb anterioritat. “Tant la durada dels contractes com la retribució que reben, deixen enrere els salaris i les durades dels programes de beques. Amb aquests 80 joves enriquim l’administració en un doble vessant. Ells adquireixen experiència a l’Ajuntament i el consistori s’enriqueix amb tota l’experiència i coneixements que tenen, ja que aporten perfils que no abunden en l’Ajuntament de Gandia“.

 

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *