Lorena Milvaques: “Tots hi caben, fins i tot els 12 regidors del PP que no s’han dignat a fer pinya en tots aquests dies”

Diana Morant: “El govern de Gandia lamenta que davant la pitjor catàstrofe que està vivint la ciutat, tinguem al PP fent política de la mala i partidista”.

Durant la compareixença del govern en roda de premsa per informar la ciutadania i els mitjans de comunicació de la situació de l’incendi forestal que ha afectat el terme municipal, l’alcaldessa i la vicealcaldessa han volgut respondre al Partit Popular les crítiques que s’han abocat aquest matí.

Lorena Milvaques ha explicat que “els regidors i regidores d’aquest govern i tots aquells que estem treballant des de fa ja gairebé cinc dies, ho fem de manera voluntària, dedicant moltes hores i cap de nosaltres vol medalles. Tots els que es vulguen sumar seran benvinguts. La gestió l’ha fet aquest govern però també hem repartit aliments, netejat, repartit roba o acompanyat els veïns a les seues cases” “Tots hi caben, fins i tot els 12 regidors del PP que no s’ha dignat a acostar l’espatlla en tots aquests dies. És lamentable dir que aquest govern està de vacances quan estem treballant per les persones. És injust“.

Diana Morant s’ha mostrat contundent i ha lamentat el que ha qualificat d’una roda de premsa “esperpèntica” afirmant que “El govern de Gandia lamenta que davant la pitjor catàstrofe que està vivint la ciutat, tinguem al grup majoritari de les forces polítiques de l’Ajuntament de Gandia fent política de la mala i partidista”.

“És lamentable l’afirmació que el govern està de vacances. El govern és ací, tot l’equip de govern. Igual els que estan de vacances són ells i per això no ens han vist”.

“Mentre tots estàvem treballant, el senyor Barber acompanyava Pablo Casado al PMA, on no hi havia ningú, per fer-se la foto. No han vingut ni a una reunió del Puesto de Comandament”. “No volem medalles, crec que hem estat a l’altura del drama a què ens hem hagut d’enfrontar, cobrint les necessitats dels afectats i gràcies a això, hui no hem de lamentar la pèrdua de vides humanes”.

“Lamente que no estiguen a l’altura d’una ciutat i d’uns afectats que exigeixen solucions” va finalitzar l’alcaldessa.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *