El Centre Social de Marxuquera ha acollit aquest matí la reunió de personal tècnic de l’Institut Valencià de l’Habitatge (IVE) i personal tècnic municipal de l’Ajuntament de Gandia, on també han participat el coordinador general d’urbanisme, Vicent Mascarell; el president de la Junta de Districte de Marxuquera, Xavier Ródenas i el degà del Col·legi d’Arquitectes, Lluís Sendra Mengual.

La trobada ha servit per a coordinar el dispositiu posat en marxa des de hui mitjançant el qual els més de 30 tècnics/tècniques i arquitectes contractats per l’IVE, realitzaran les avaluacions de prop de 180 habitatges de la zona afectada per l’incendi declarat el passat 6 d’agost al terme municipal de Llutxent.

El personal tècnic encarregat d’avaluar els habitatges, es posarà en contacte amb les persones propietàries per tal de fixar dia i hora de les inspeccions a realitzar. Aquesta inspecció serà la base amb la qual es repartiran les ajudes habilitades pel Consell mitjançant l’acord aprovat ahir. Sense aquesta inspecció no es podrà accedir a l’ajuda.