Visita a l’IES Veles e Vents amb motiu de l’inici de curs

La Vicealcaldessa i regidora de Polítiques Educatives, Lorena Milvaques, acompanyada de l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i de la regidora de Trànsit i Mobilitat, Àngels Pérez, ha estat aquest matí a l’IES Veles e Vents, al Grau de Gandia. L’encontre s’emmarca dins la ronda de visites del govern local a diferents centres educatius de Gandia amb motiu de l’inici del curs escolar 2018-2019. Hi han estat rebudes per l’equip directiu del centre, qui els ha mostrat les instal·lacions i els ha traslladat diferents peticions.

A pesar de ser relativament nou, necessita la construcció d’un nou aulari i l’adequació de cobertes. Demandes que han estat recollides dins del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, amb un pressupost aproximat d’1 milió d’euros.

El centre ofereix Batxillerats, ESO, Cicles Formatius de grau mitjà i superior, i Formació Bàsica.

 

 

 

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *