MÉS DE 500 PERSONES ACOMPANYAREN JOSEP ALANDETE EN LA PRESENTACIÓ COM A CANDIDAT A L’ALCALDIA DE GANDIA

Divendres 23 d’octubre va tindre lloc l’acte de presentació del nostre candidat a l’Alcaldia de Gandia, Josep Alandete. Més de 500 persones ompliren de gom a gom la carpa situada en el carrer Tossal de la nostra ciutat. L’acte va ser presentat per Anna Costa i hi intervingueren Laura Morant, regidora de l’Ajuntament de Gandia, Josep Alandete i Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats.

Nombrosos càrrecs públics de la coalició volgueren donar suport en un dia tan especial en el camí cap a la primera Alcaldia de Compromís en la nostra ciutat. Josep Miquel Moya, director General d’Esports; Jordi Juan, diputat a les Corts Valencianes i alcalde de Tavernes de la Valldigna;  Pilar Moncho, diputada provincial; Tomàs Ferrandis, president de la Mancomunitat de la Safor i alcalde de Xeresa;  alcaldes de Bellreguard, Beniarjó, Oliva i Palmera. Estigueren també presents altres exregidors referents del nacionalisme a la nostra ciutat des del 1979 com Cebrià Molinero, Bernat Rodríguez, Emili Selfa i Jesús Garcia.

En un discurs molt emotiu, interromput sovint per aplaudiments encoratjadors, Josep Alandete signà un contracte amb tots els presents i el veïnat de Gandia pel bé comú, la justícia, el país i la millor de la ciutat. També apostà per la celebració de primàries obertes a la ciutadania per a la tria dels restants llocs de la llista i va anunciar que proposarà a Compromís formar una llista única amb totes les altres forces d’esquerra per evitar la pèrdua dels 3.300 vots que no van obtindre representació en les eleccions municipals del 2015.

  Joan Baldoví exposà les polítiques que estan desplegant-se gràcies al vot afirmatiu de Compromís a la moció de censura al govern del PP, fent èmfasi en la defensa dels interessos valencians i la necessitat de mantindre un to de diàleg i bones formes en l’actuació política. Per últim, afegí que cal generositat per aconseguir les fites polítiques.

En els prolegòmens actuà el Grup de Danses Brials i Postisses i per finalitzar l’acte polític Leonardo, Sofia i Israel Palma Sebastià, exalumnes i alumna del nostre candidat, interpretaren una sentida Muixeranga, amb tot el públic dret i en respectuós silenci.

Després del sopar, Baraca i Capa de Plàstic amenitzaren una vetlada espectacular que enceta el camí cap a la primera alcaldia de Compromís en la nostra ciutat.

 

(Fotos de Pere Millet)

Arxivat en: Eleccions municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *