Alícia Izquierdo: “Des de fa 3 anys que col·laborem en l’acte des del departament de Comerç, perquè és molt important per a dinamitzar el comerç urbà i l’hostaleria portar aquests tipus d’activitats que mouen milers de persones aquests dies…”

– Coincidint amb la recollida de dorsals de la Cursa de la Dona de Gandia, el divendres 29 de març (de 18.30 a 21 h) i el 30 dissabte 30 de març (de 10.30 a 14 h i de 18 a 21 h), la plaça del Prado acollirà estands d’associacions esportives, comerços especialitzats i activitats com zumba, master class, etc…

– Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’organització, el Club d’Atletisme Safor-Delikia, i del departament de Comerç per a dinamitzar el centre de la ciutat, aprofitant l’arribada de milers de dones i les seues famílies aquests dos dies.

– ENTRENAMENT FALLER: El pròxim divendres 15 de març, a les 10 h, a la plaça del Prado hi haurà un nou entrenament per a les participants de la prova i la ciutadania en general, que recorrerà les Falles del Centre Històric.

– La XII Cursa de la Dona de Gandia tindrà lloc el diumenge 31 de març, a les 11 h, amb eixida i arribada en l’avinguda de les Esclaves. A partir del pròxim 18 de març els preus d’inscripció pujaran: http://www.cursadeladonagandia.com.

 

La regidora de Comerç, Alícia Izquierdo, i la responsable de l’organització de la Cursa de la Dona del Club d’Atletisme Safor-Delikia, Lidia Balada, han presentat aquest matí les activitats que s’hi realitzaran a la plaça del Prado el 29 i 30 de març, amb motiu de la recollida de dorsals de la XII edició de la Cursa de la Dona de Gandia.

Així, el 29 (de 18.30 a 21 h) i el 30 (de 10.30 a 14 h i de 18 a 21 h), hi ha prevista una Fira de la corredora, amb estands informatius d’associacions esportives i comerços especialitzats. També s’hi desenvoluparan activitats per a la ciutadania, com ara Zumba o màster class…

“És ja una festa de les corredores els dies previs a la Cursa de la Dona. Des de fa 3 anys que col·laborem en l’acte des del departament de Comerç, perquè és molt important per a dinamitzar el comerç urbà i l’hostaleria portar aquests tipus d’activitats, que mouen milers de persones aquests dies, les quals aprofiten que recullen els dorsals per a passejar pel centre de la ciutat, realitzar les seues compres, dinar, sopar, etc…”, ha assegurat Izquierdo.

Per la seua banda, Balada ha recordat també que continuen obertes les inscripcions per a la Cursa de la Dona de Gandia, que tindrà lloc el diumenge 31 de març, a partir de les 11 hores, amb eixida i arribada a l’Avinguda de les Esclaves. A més, a partir del pròxim 18 de març els preus de les inscripcions augmenten de preu: De 6 € (1 € solidari) a 10 € ( 2€ solidaris), fins al 27 de març.

Cal recordar, que la recaptació solidària es destinarà enguany a un projecte social promogut per l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament i les agents d’igualtat dels centres, de sensibilització i prevenció de la violència de gènere dirigit a l’alumnat de 4t de primària de Gandia.

 

Entrenament Faller

D’altra banda, el pròxim divendres 15 de març, a les 10 h, a la plaça del Prado hi haurà un nou entrenament per a “les dones participants de la cursa que vulguen posar-se en forma o per tothom qui vulga apropar-s’hi. Recorrerem les diferents falles del CH i farem una aturada a l’Ajuntament de Gandia”.