Josep Alandete: “L’estat de les pensions és un reflex de l’estat de la societat”

Ahir de vesprada el nostre candidat a l’alcaldia de Gandia, Josep Alandete, va estar participant en el debat sobre el sistema de pensions organitzat pels companys i companyes de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la Safor defensant el nostre ferm compromís per assolir i garantir les nostres pensions.

“L’estat de les pensions és un reflex de l’estat de la societat i la nostra tasca ha d’estar en la defensa de la qüestió pública com a única garant i responsable del nostre sistema de pensions, igual que la sanitat, l’educació o els serveis socials. Per a dur a terme aquesta tasca necessitem no sols de l’impuls de la ciutadania i als agents socials sinó de la seua contribució com a agents amb capacitat i poder de decisió”.

La qüestió de les pensions s’ha situat en primera línia de l’agenda social a causa de l’impuls i la lluita constant dels nostres majors i s’ha esdevingut com la millor garantia per assolir la seua defensa.

“Els recursos han d’estar per al que toca, i nosaltres ens preguntem, quants milions que s’han balafiat i furtat no tornaran?”

Arxivat en: Economia i Ocupació, Eleccions municipals, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *