Compromís presenta les seues candidatures a les alcaldies de la comarca de la Safor-Valldigna

La plaça rei En Jaume I de Gandia es va omplir el passat dissabte, 23 de març, amb més de 600 persones en l’acte comarcal de presentació de les candidatures de Compromís per a la comarca de la Safor – Valldigna.

L’acte va comptar amb la presència de la vicepresidenta de la Generalitat i candidata de Compromís a la presidència, Mónica Oltra, els caps de llista per València a les Corts i al Congrés, Fran Ferri i Joan Baldoví i les alcaldables de la Safor-Valldigna, en un acte conduït per Josep Alandete, candidat de Compromís a l’alcaldia de Gandia.

Josep Alandete: ” Ara Gandia necessita fer un pas més. Ens cal una Alcaldia de Compromís. Per a trencar inèrcies del passat, per a posar en valor tots els recursos humans que tenim al nostre abast, per la joventut, per aquells més majors que han vist truncada la seua vida laboral, per la nostra gent gran, per les dones faeneres de sempre…”

Fran Ferri: “Cal preguntar-se com estàvem fa quatre anys perquè cal saber d’on venim, per saber on anem. Fa uns mesos va vindre al País Valencià el Sr. Casado per presentar els seus candidats, i va intentar posar en valor les presidències del Sr. Zaplana, del Sr. Camps: El PP devolverá el futuro a los valencianos y valencianas, i nosaltres li diem: “DEVUÉLVANOS EL DINERO QUE NOSOTROS DEVOLVEREMOS EL FUTURO A NUESTRO PUEBLO”.

Joan Baldoví: “Sols nosaltres plantegem les reivindicacions del nostre poble, després d’anys i anys de presència de parlamentaris estatals elegits al nostre País, no s’ha vist mai un treball reclamant la nostra negativa financiació, ni del dèficit inversor de ‘l’estat al nostre País. I és important arribar a formar grup parlamentari, perquè això faria més eficient el nostre treball, i milloraria la nostra capacitat de reclamar i negociar les nostres exigències”.

Mónica Oltra: “En Compromís ens comprometem a treballar per construir de nou el pacte del Botànic, sempre tenint en compte els resultats electorals, perquè volem consolidar els beneficis aconseguits aquests anys pels valencians i valencianes, i seguir millorant les condicions de la seua vida i del seu treball.”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *