XIX Fira de l’Estudiant de Gandia

– Laura Morant: “Es tracta d’una fira amb caràcter comarcal, que ofereix informació sobre l’oferta de formació, tant reglada com no, que s’ofereix a la comarca. Apostem per l’educació i la formació”.

– Tindrà lloc del 2 al 5 d’abril, al carrer Tossal, organitzada pel Departament de Juventut, amb la col·laboració del Consell dels Joves de Gandia i Calaix Jove Safor de la Manconunitat.

– Centres educatius de la comarca, universitats públiques i privades, a distància, acadèmies, entitats jovenils, etc… presentaran les seues ofertes formatives, tant oficials com no reglades. També hi haurà xarrades, tallers, etc…

 La regidora de Joventut, Laura Morant, i el president del Consell dels Joves de Gandia, Hèctor Juan Bofí, han presentat aquest matí la XIX Fira de l’Estudiant de Gandia, que tindrà lloc del 2 al 5 d’abril al carrer Tossal de Gandia.

“Es tracta d’una fira amb caràcter comarcal, que ofereix informació sobre l’oferta de formació, tant reglada com no, que s’ofereix a la comarca, dirigida tant als joves que volen continuar els seues estudis, com als no tan joves que volen ampliar la seua formació o reprendre-la. I nosaltres apostem per l’educació i la formació, perquè la gent tinga al seu abast totes les ferramentes per a fer-ho possible”, ha assegurat Morant.

La Fira, ja consolidada, estrena imatge. I enguany inrcopora novetats, com ara una xarrada de joves emprenedors. També dóna protagonisme a les activitats de les entitats juvenils i a l’educació no reglada, com ara l’Escola Oficial d’Idiomes, esports, acadèmies privades d’estudi, etc… “Estan inscrits tots els instituts de la comarca amb oferta de cicles formatius, també les universitats públiques amb presència a Gandia: el Campus de la UPV, el Centre Internacional de Gandia de la UV, a més de les universitats de Castelló i Alacant. També universitats a distància com la UNED o privades com la Católica”, ha explicat Juan.

S’ha demanat als participants que facen accions per mostrar la seua activitat, com demostracions, tallers, xarrades, etc… “Una altra novetat és la presència de youtube en els tallers i l’ús responsable de les noves tecnologies. També hi haurà informació sobre l’oferta formativa de Creu Roja Joventut, la formació reglada del Consell dels Joves, gràcies a les ajudes de l’Institut Valencià de la Joventut, informació sobre el programa Erasmus, etc…”.

Els dies de visites concertades per als centres serà de dimarts a divendres, de 9.30 a 14 h. El dijous, des de les 16 a 18 h, serà exclusiu d’accés lliure. Personal expert guiarà i resoldrà els dubtes dels visitants.

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *