• L’objectiu és aconseguir la primera alcaldia del canvi a Gandia

El portaveu de Compromís per Gandia, Ivà Bonet, el coordinador d’Esquerra Unida Gandia, Nahuel González i el president d’Esquerra Republicana de la Safor-Valldigna, Miquel Peiró, han escenificat aquest migdia, al Mirador dels Borja de Gandia, l’acord entre les tres formacions per tal de revalidar la candidatura conjunta per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, que estarà encapçalada per Josep Alandete (Compromís) i que durà per nom: Compromís Més Gandia Unida.

L’acte ha estat conduït per la vicealcaldessa i portaveu del Grup municipal, Lorena Milvaques, acompanyada d’Alandete, les regidores i regidors de Més Gandia: Alícia Izquierdo, Laura Morant, Nahuel González i Xavi Ródenas, així com militants i membres de la candidatura.

S’hi ha coincidit en la necessitat de revalidar la unitat de les forces de progrés perquè no es perda ni un vot d’esquerres que permeta continuar treballant per les polítiques pensant en les persones, en el bé comú i en una ciutat més social, participativa, verda, igualitària o orgullosa de la seua diversitat. Un municipi que aposte també per una economia i un turisme sostenibles, la normalització lingüística, l’educació o que pose en valor el seu patrimoni històric i cultural…

Però això, asseguren, només serà possible si es dóna una passa més i s’aconsegueix la primera alcaldia del canvi de la historia de Gandia, trencant el bipartidisme, gràcies a l’acord guanyador que suma les forces de progrés i reflecteix el compromís amb la ciutadania. Un compromís que també es plasmarà en un codi ètic que es presentarà en breu.