– L’Ajuntament va presentar dos projectes a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, l’Ivace, per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en les àrees industrials Alcodar i Benieto.

– En el cas del polígon Benieto, es pretén crear una nova eixida que enllace amb la carretera d’Almoines per a millorar el trànsit rodat dins l’àrea industrial i una circulació més fluida. Conjuntament amb l’actuació, s’hi crearà un carril bici, espai verd i es millorarà la senyalització.

– En Alcodar, una altra de les necessitats, després de la recent inversió d’1 milió d’euros, s’hi pretén habilitar una nova zona d’aparcament per a camions i cotxes a uns terrenys municipals. També millorar la senyalització i acabar les zones verdes.

 

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, l’Ivace, depenent de la Conselleria d’Economia, ha notificat la concessió de dues subvencions, de 120.000 € cadascuna, per als polígons industrials de Benieto i Alcodar, dins la línia 2019 d’ajudes per a la Millora, modernització i dotació d’Infraestructures i serveis de

Concretament, l’Ajuntament ha presentat dos projectes valorats en 400.000 (200.000 € cadascun) per a les àrees industrials de Benieto i Alcodar.

Per al polígon Benieto, el projecte pretén millorar les eixides. Concretament, amb un accés a la coneguda com a carretera d’Almoines. El polígon ha millorat molt amb l’accés que va costejar l’empresa Decathlon, però s’havia detectat la necessitat d’una eixida en condicions a la carretera d’Almoines que millore el trànsit rodat dins la zona industrial i permeta una circulació més fluida. Conjuntament a l’actuació està previst la construcció d’un carril bici, amb espai verd, i la millora de la senyalització.

En el polígon Alcodar, una de les necessitats importants és la construcció d’un aparcament per a camions i cotxes als terrenys municipals. S’hi aprofitarà per a millorar la senyalització i rematar les zones verdes.