– La III Fira de la Cervesa Artesanal es desenvoluparà en la plaça de l’Escola Pia de Gandia el pròxim cap de setmana, 10 i 11 de maig. Comptarà amb les actuacions musicals de Velvet i La Sede, de 19.30 a 21.30 h.

– Alícia Izquierdo: “Gràcies a la iniciativa que va tindre la cooperativa de comerciants del Centre Històric fa tres anys de proposar una activitat nova que poguera dinamitzar les compres en el centre de la ciutat, va nàixer la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesanal”.

– Aquesta edició compta amb una oferta més àmplia de participants i l’esdeveniment servirà per a presentar la cervesa de fabricació local Terránea, fruit de l’esperit emprenedor de dos joves de la nostra localitat.

 

La Regidora de Polítiques Econòmiques i d’Innovació, Alicia Izquierdo  junt al president i la secretària del Centre Històric Comercial de Gandia, Pedro Izquierdo i Sara López, han comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per a presentar la III Fira de la Cervesa Artesanal que se celebrarà el pròxim cap de setmana en la nostra localitat.

Després de l’èxit de les anteriors edicions, la Fira de la Cervesa Artesanal arriba de nou a Gandia i se situarà un any més en la plaça de l’Escola Pia durant el divendres 10 i el dissabte 11. La inauguració serà demà divendres a les 13 hores, i l’horari de la fira serà d’11.00 hores a 22.00 hores.

Gràcies a la iniciativa que va tindre la cooperativa de comerciants del Centre Històric fa tres anys de proposar una activitat nova que poguera dinamitzar les compres en el centre de la ciutat, va nàixer la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesanal”, ha comentat Alicia Izquierdo.

Aquesta edició compta amb una oferta més àmplia tant de participants com d’activitats lúdiques i musicals. La fira estarà amenitzada el divendres amb la música de Velvet i el dissabte, amb La Sede en horari de 19.30 a 21.30 hores.

L’esdeveniment servirà per a presentar la cervesa de fabricació local Terránea, fruit de l’esperit emprenedor de dos joves de la nostra localitat i l’etiqueta de la qual és un homenatge al Grau i a l’origen marítim de Gandia.

Pedro Izquierdo ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit i la consolidació d’aquesta fira que” cada any es va fent més gran i a la qual es van incorporant més empreses”. Enguany, a part de Terránea, també s’han adherit Carns Fuster, Pastisseria Salva i Cafés Climent, entre altres.

Per la seua part, Sara López ha manifestat que “després de l’èxit de les anteriors fires, hem decidit continuar en aqueixa línia per a continuar creixent”.

Apostant per la seguretat  en la conducció i el consum responsable d’alcohol, l’Ajuntament facilitarà tiquets per a l’aparcament del Centre Històric que es repartiran en els estands participants en la fira quan s’adquirisquen cerveses.

Des del departament de Comerç i la cooperativa de comerciants del Centre Històric conviden a tota la ciutadania a gaudir d’aquest esdeveniment.