– Més de 300 persones es donaren cita anit, malgrat l’amenaça de pluja, per tancar la campanya amb el convenciment que la ciutadania ha entés el missatge de la necessitat que la continuïtat i l’impuls de les polítiques encetades fa quatre anys són #decisives per aconseguir la primera alcaldia del canvi. 

– Josep Alandete ha fet balanç de la campanya electoral, a les portes de l’Ajuntament de Gandia 

Josep Alandete, candidat a l’alcaldia, acompanyat per la resta de persones de la candidatura de Compromís Més Gandia unida, ha fet balanç de la campanya electoral, a les portes de l’Ajuntament de Gandia. Alandete ha recordat que fa quatre anys “vam demanar a la ciutadania que confiara en nosaltres perquè tornara la llum enmig d’una foscor després de dues legislatures, una del Psoe amb Plataforma, i una altra del PP, amb polítiques nefates que van deixar l’economia municipal en el deute que a hores d’ara encara estem pagant, amb polítiques faraòniques, malgastodores i plenes d’enxufismes”.

Alandete ha recordat que s’ha aconseguit airejar l’ajuntament, i s’ha aconseguit que torne la il·lusió a la ciutadania, molt castigada per la crisi econòmica amb polítiques inclusives, educadores, respectuoses amb el territori i la cultura, generant ocupació i aconseguint que la formació siga un puntal bàsic per eixir de la crisi.

“Ara vos demanem un pas més, que ens ajudeu a aconseguir la primera alcaldia del canvi, com ha passat a València. Volem construir la nova ciutat de les persones: que la nostra joventut tinga totes les oportunitats possibles perquè es complisquen els seus projectes, que la gent major tinga tots els recursos per a una bellesa digna, perquè cap dona siga maltractada per la violència masclista… Volem fer una ciutat on totes les persones siguen igual, sent una ciutat que combata el canvi climàtic”, ha demanat Josep Alandete a la ciutadania de Gandia en l’últim dia de campanya.

Josep Alandete està convençut que diumenge Compromís Més Gandia aconseguirà la primer alcaldia del canvi amb un equip de persones extraordinari, amb una llarga trajectòria professional i cívica que han decidit dedicar quatre anys de la seua vida als interessos del veïnat, a favor del bé comú.

En definitiva, segons Alandete, les eleccions del 26 de maig seran decisives. “Cada una de les persones de Gandia té l’oportunitat amb el seu vot de ser ser protagonista atrevint-se a guanyar la primera alcaldia del canvi, omplint les urnes plenes de somriures.Compromís més Gandia unida som la única garantia que la llum vença la foscor…”, ha conclós Alandete.

Per la seua banda, Nahuel González (4) ha afegit que en aquesta campanya intensa els candidats han xafat els carrers dels barris Gandia. I el candidat a l’alcaldia Josep Alandete ha escoltat les propostes de la majoria social de Gandia. “Compromís Més Gandia unida som una força potent que diumenge omplirà de somriures les urnes de la nostra ciutat”, ha explicat Nahuel González.