El vicealcalde i co-portaveu del Govern, Josep Alandete; i el també co-portaveu de l’executiu local, José Manuel Prieto, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar dels principals acords a què s’ha arribat a la Junta de Govern.

En primer lloc, Jose Manuel Prieto ha informat que la Junta de Govern ha aprovat dos expedients de contractació de la passada legislatura.
El primer fa referència al contracte administratiu de serveis consistent en manteniment de les instal·lacions esportives. Un contracte que es va posar en marxa per primera vegada durant la passada legislatura per tal d’augmentar el manteniment d’aquest tipus d’infraestructures.
L’anterior contracte tenia un import de 149.000 € anuals. “
Una vegada finalitzat el contracte, hem analitzat què ha funcionat i el que no. Hem millorat el plec de condicions en funció de les peticions del departament i els clubs“.

Aquest nou expedient de manteniment incrementa l’import fins a arribar als 392.000 € anuals i ha estat adjudicat a l’empresa Acciona Facility Services, SA per un període de dos anys prorrogables a dos anys més. “Hem vist que hi havia moltes necessitats i que era necessari un reforç per a seguir mantenint les instal·lacions esportives alhora que estudiem les inversions en noves instal·lacions a mitjà i llarg termini“.

També s’ha aprovat hui el contracte de serveis consistent en control de plagues, gestió de pipi-cans i control microbiològic de piscines del municipi de Gandia a la Companyia de Tractaments Levante SL per un import de 198.000 € anuals i per un període de dos anys prorrogables a dos anys més.
Aquest contracte amplia les prestacions que s’oferien i contempla les noves realitats com l’aparició del mosquit tigre que fins al moment se suplien amb altres contractes” “Augmentem l’import de la contracta i unifiquem tot el control de plagues del municipi. Centralitzant el servei serem més eficients i donarem millor servei” va explicar Prieto.

Per la seua banda, Josep Alandete, ha informat que la Junta de Govern ha donat compte dels nomenaments dels Decrets d’alcaldia de les persones que integraran les juntes de govern, les àrees municipals que gestionarà cada regidor i les Juntes de Districte.
Esperem que durant aquests quatre anys puguem generar moltes oportunitats i seguir millorant la nostra ciutat” va declarar Alandete.
El vicealcalde ha informat que s’espera poder realitzar el ple d’aprovació d’aquestes mesures i la distribució dels càrrecs dels grups municipals durant aquesta setmana o la pròxima.