El nostre regidor i Vicealcalde de Gandia Josep Alandete Mayor, junt altres representants dels diversos grups polítics representats en el consistori, ha rebut aquest matí als 38 becaris que realitzaran les seues pràctiques formatives durant els mesos de juliol i agost a l’Ajuntament de Gandia dins del programa “la Dipu et Beca” de la Diputació de València.

El programa de gestió del talent és la resposta de la Diputació de València a la necessitat  de crear oportunitats per a promoure el talent dels nostres joves, fixar-lo al nostre territori i afavorir el seu retorn.

Les 38 beques estan  cofinançades al 80% i al 20% per la diputació i per l’Ajuntament, respectivament.

Els nous becats tindran l’oportunitat de desenvolupar la seua formació coneixent el funcionament de la nostra administració i podran aportar tot el seu potencial en benefici de totes.