Reunió de treball amb el Col·legi Públic Les Foies

Ahir de matí el regidor d’Urbanisme Josep Alandete Mayor, junt la regidora d’Educació, Carmen Fuster, i el cap tècnic d’Urbanisme, Josep Colomar, van realitzar una reunió de treball i posada en comú amb l’equip directiu del CEIP Les Foies i l’equip redactor del projecte sobre el procés de construcció del nou col·legi públic. També van visitar les parcel·les on es construirà el nou centre escolar.

El projecte de construcció està inclòs dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana, que té com a objectiu satisfer el dret constitucional a l’educació mitjançant la dotació d’unes infraestructures educatives de qualitat.

Apostem per una educació pública de qualitat, on els nostres joves puguen desenvolupar els seus coneixements amb els millors recursos al seu abast.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *