Gandia es converteix en capital de la ‘Laminoflèxia’ valenciana

La Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i l’ IVE – Instituto Valenciano de la Edificación han organitzat en el Palau Ducal dels Borja de Gandia l’exposició itinerant “Laminoflèxia. Làmines de formigó armat en la Comunitat Valenciana”.

A l’acte, que ha comptat amb la presència del Vicepresident segon del Consell i Conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, hi han assistit els nostres regidors Josep Alandete Mayor, Vicealcalde de Gandia, i Nahuel González, Delegat de Cultura.

S’hi exhibeixen els 16 exemples d’estructures laminars que hi ha al territori valencià, des del nord de Castelló fins al sud d’Alacant, passant per Gandia (església de Sant Nicolau, Santa Maria del Mar) o Oliva (gasolinera El Rebollet).

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *