Gandia ciutat acollidora i solidària amb el poble Sahrauí

Hui hem donat la millor de les benvingudes als xiquets i xiquetes del poble Sahrauí que passaran l’estiu en la nostra ciutat sota el programa ‘Vacances en pau’.

El programa té com a objectiu reivindicar la vida de molts xiquets i xiquetes que durant tot l’any viuen en pèssimes condicions. Gandia els acull pera que, durant dos mesos, puguen gaudir per complet i portar-se una magnífica experiència.

Seguim ampliant els nostres llaços i solidaritats amb aquest poble i reafirmant la nostra aposta pel respecte als drets humans als territoris ocupats del Sàhara Occidental i el cessament de les vulneracions de drets que sofreix la població sahrauí.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *