El nostre portaveu i Vicealcalde de Gandia, Josep Alandete Mayor, ha comparegut, junt amb Jose Manuel Prieto, per presentar els punts tractats en la Junta de Govern Local.

Recordem als afectats per l’incendi de Marxuquera que el 30 de setembre finalitzarà el termini per a sol·licitar ajudes pels danys, l’oficina d’atenció i assessorament als afectats està oberta a la planta baixa de l’Ajuntament, el telèfon de cita prèvia és el 962 95 94 00.

  • Hi ha dues línies d’ajudes obertes; De la Generalitat, per a vivendes, equipaments i infraestructures per valor de 1’8 milions d’euros. I les de zona d’emergència aprovades pel govern central.
  • També amb fons autonòmics, la Junta de Govern Local ha resolt hui favorablement 8 sol·licituds (fins a un màxim de 12.000 € cadascuna) d’ajudes a la restauració agroforestal.
  • El passat 8 d’agost es va aprovar la devolució del rebut de l’IBI de 2018 a 126 afectats (145.000 €).

És per això, que Alandete ha fet una nova crida als afectats perquè presenten la documentació necessària a l’Oficina d’atenció als damnificats per l’incendi, situada a la planta baixa de l’Ajuntament. El telèfon per sol·licitar una cita prèvia és el 962 95 94 00. “És important que l’esforç que es fa des de l’administració siga aprofitat. De totes formes, l’Ajuntament està actuant constantment en la zona. En breu, per exemple, recuperarem el pont de la urbanització Montepino i farem totes les campanyes de reforestació que siguen possibles”.