El Regidor Delegat de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez Mendoza, va presentar ahir junt a les associacions empresarials de les àrees industrials d’Alcodar i del Polígon de Benieto el ‘Pla d’Acció Polígons 4.0 Gandia’ en el saló d’actes de Fomento AIC

Aquest pla està basat en la nova llei valenciana per a la modernització de les àrees industrials, que estableix diferents classificacions amb les quals es pot optar a les ajudes i serveix de referència per a les noves empreses que busquen localització per a les seues inversions. Els dos polígons podrien aconseguir en poc més d’un any la qualificació màxima com a àrea industrial avançada i ser també dels primers al territori valencià.

Això crearà un entorn altament competitiu, que atraurà noves empreses i permetrà accedir a més ajudes i inversions públiques i privades.

A l’acte va assistir el nostre portaveu i Vicealcalde de Gandia, Josep Alandete Mayor, així com representants de col·lectius empresarials de la Safor-Valldigna i alcaldies i regidories de la comarca.